Om oss

Tekniska lösningar inom VVS

Vi är ett av de starkaste varumärkena i branschen – och mycket populära i Täby - och vår affärsidé är mycket enkel: att på ett effektivt sätt skapa tekniska lösningar inom VVS, högtrycksspolning och el. Vi är proffs med stor servicekänsla och höga krav på kvalitet, och kan erbjuda dig allt inom VVS-service i Stockholmsområdet.

Detta för att våra kunder alltid ska kunna känna sig trygga och säkra i vetskapen om att omedelbar hjälp alltid finns att tillgå om olyckan skulle vara framme. Vi finns tillgängliga dygnet runt via vår jourservice för el, högtrycksspolning och rörarbeten.

Vi är ansvarsförsäkrade hos TryggHansa, vilket gör att våra kunder kan känna sig trygga hela vägen från start till slutfört arbete. Vi följer även Säkert Vattens branschregler. Hos oss finns även elektriker med fullständig behörighet samt plattsättare som är certifierade via Byggkeramikrådet. 

Dessutom arbetar vi naturligtvis med större renoveringsprojekt och har en heltäckande service inom flera områden.

Miljön alltid i fokus för oss

Vi arbetar alltid med ett starkt miljötänk och ledorden i verksamheten är tillgänglighet, trygghet och kompetens. Alla våra medarbetare är välutbildade, professionella och serviceinriktade.

Som privatperson kan du få skatterabatt på arbetskostnaden vid uppdrag som utförs i hemmet. Vi tar hand om redovisningen – ROT-avdraget dras av direkt på fakturan.

Vår långsiktiga vision är att bli en värdefull samarbetspartner till de marknadsledande företagen inom den bransch vi verkar i.

Fredrik rörmokare

Kontakta Fredrik Bodén på Sjöstadens VVS på: 070-774 38 19

Behöver du hjälp med renovering av badrum/kök eller stambyte?