Jour 24/7

Vår jour för rör, el och högtryckspolning på telefonnummer 070-774 38 19. Du når oss dygnet runt och kan alltid räkna med snabb hjälp av våra kompetenta medarbetare.

På rörmokarfronten rycker vi ut och löser alla akuta problem som vattenläckor och översvämningar med mera.

Även våra spolbilsoperatörer är i tjänst dygnet runt. Den snabbaste och bästa hjälpen om du drabbats av stopp i avloppet. Via vår högtryckspolningsjour kan du även få avloppet filmat och/eller sanerat.

Som nämns ovan har vi även en jour för akut elservice, vilket är en stor trygghet då elproblem kan vara mycket farliga. Vi skickar direkt ut en av våra certifierade montörer till dig när du hör av dig till oss. De kan åtgärda alla sorts elfel snabbt och säkert.

Tveka inte att höra av dig!

Vår jourservice finns till för dig, och vi uppmanar dig verkligen att använda den om det skulle behövas.

Våra kompenterar medarbetare kan snabbt vara på plats och lösa problemet som uppstått. De är vana att hantera stressiga, obehaglig och till och med farliga situationer och hanterar allt med stor professionalism.

Står du i valet och kvalet om du ska ringa jouren eller inte bör du ha i åtanke att många problem snabbt kan förvärras. Det gäller inte minst problem med läckor och rör. Skulle det hela utvecklas sig till en allvarlig vattenskada kan det bli en rejäl smäll, både vad gäller boendesituationen och rent ekonomiskt.

Så, som sagt, tveka inte att höra av dig!

Oss når du när som helst om det uppstår ett akut problem